Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Άφθονο γέλιο πρόσφεραν «Της Θείας τα καμώματα....» από τη Θεατρική Ομάδα Μουζακίου

Χθες το βράδυ το Φουρναράκειο, γνώρισε στιγμές παλιάς δόξας με φίλους του πολιτισμού και του θεάτρου!!!
Το Θεατρικό τμήμα του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου, παρουσίασε με πολύ μεγάλη επιτυχία, τη διασκευή του Κώστα Κλάγκου από......

την κωμωδία των Μ. Ρέππα και Θ.Παπαθανασίου "ΡΑΟΥΣ", "ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ".

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, που χάρισε σε όλους, πολύ κωμικές και τρελές στιγμές, που σκόρπισε ατέλειωτο γέλιο, πολύ χαρά, που μας λείπει αρκετά και μας ζέστανε την καρδιά, παρά το κρύο που το νιώσαμε λίγο πολύ, όλοι!!!

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί, μόνο ως ερασιτέχνες δεν έπαιξαν και υποδύθηκαν υπέροχα τους ρόλους τους και περάσαμε όλοι πολύ ευχάριστα!!! Εμείς ως ΠΥΡΣΟΣ, στηρίζοντας κάθε μορφή πολιτισμού, τέχνης και συλλογικότητας , χαιρόμαστε να φιλοξενούμε κάθε εκδήλωση ομάδων, που έχουν κοινά οράματα με τον Σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του Δ.Σ του γειτονικού μας Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου και το Θεατρικό του τμήμα, για τη χθεσινή υπέροχη παράσταση και είμαστε εδώ για οποιαδήποτε συνεργασία και για διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων.

Από το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Μαίρη Γκότση