Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Με ιδιαίτερη επιτυχία η αποκριάτικη εκδήλωση του Πυρσού

Με μεγάλη επιτυχία, κέφι, πολύ χορό, όμορφη μουσική και χαρούμενους φίλους, γλεντήσαμε όλοι μας, στην ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου μας την Παρασκευή στο κέντρο ΔΕΞΑΜΕΝΗ.
Με τους υπέροχους ήχους και τις γλυκιές φωνές των μελών της ορχήστρας του συμπατριώτη μας Γιάννη Καλογερόπουλου, η πίστα ήταν πάντα γεμάτη από τους .....
καλεσμένους μας, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Με νόστιμα εδέσματα και άφθονο κρασί, προσφορά της οινοποιείας των αδελφών Στασινόπουλου, το κέφι έπιασε κόκκινο.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Πυρσού που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής του Δήμου μας, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπο Αυρηλιώνη, τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών κ. Διονύσιο Καραβίτη και τα μέλη του, τους Αντιδημάρχους κ. Νίκο Φρούσσο και κ. Μαρία Παναγοπούλου, τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Τσαφαρά, τον δημοτικό Σύμβουλο και προέδρο του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών κ. Αγγελή Κοροβίλα, τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Φιλιατρών κ. Λεωνίδα Ράλλη, την πρόεδρο του Συλλόγου Φιλοπροόδων κ. Βιβή Παντελάκη, την πρόεδρο του Συλλόγου Αγίας Κυριακής κ. Μαίρη Φουντά, την πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Φιλιατρών κ. Ιωάννα Παπασταθοπούλου, την πρόεδρο του Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας, κ. Αγγελική Νικολοπούλου, την υπεύθυνη της Παιδικής Δημόσιας βιβλιοθήκης Τριφυλίας κ. Γαρυφαλιά Τεριζάκη και τους εκπροσώπους των Συλλόγων, Όμιλος δράσεων και πολιτισμού και της ΕΡΑΝΗΣ.

Ευχαριστούμε επίσης τους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, την κ. Αριστέα Καζάκου και τον κ. Μενέλαο Γερονικολό, που ήταν μαζί μας.
Θα θέλαμε να τονίσουμε την πολύ μεγάλη ανταπόκριση και στήριξη των επαγγελματιών της πόλης μας, αλλά και της Κυπαρισσίας, των Γαργαλιάνων, της Μαραθόπολης και της Καλαμάτας και τους ευχαριστούμε θερμά.

Τέλος ευχαριστούμε τη συμπολίτισσα ζωγράφο κ. Στέλλα Μαρία Κωτσάκη, για την προσφορά στον ΠΥΡΣΟ, πίνακα ζωγραφικής. Και κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στη σημαντική παρουσία των δασκάλων μας των παραδοσιακών χορών, την κ. Νικολέτα Καλογεροπούλου και τον κ.Κωσταντίνο Βεϊόπουλο αλλά και τον πρώτο μας δάσκαλο κ. Τάσο Καλογερόπουλο που μαζί με τα μέλη των χορευτικών μας τμημάτων, έδωσαν το κλίμα κεφιού και ξεφαντώματος!