Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΖΩΗΣ

Σήμερα ταξίδεψαν για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις τελευταίες καταστροφές στην περιοχή της Καρδίτσας, προϊόντα και ρουχισμός, τα ελάχιστα που μπορούσαμε σαν μέλη και φίλοι του Πυρσού να στείλουμε, ως......
ένδειξη αγάπης και συμπαράστασης για τη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν και που ζουν καθημερινά τις συνέπειες της.

Σε συνεργασία με το Λαογραφικό και Χορευτικό Όμιλο Καρδίτσας, "Ο Καλλίχορος" και με την εθελοντική προσφορά του πρακτορείου μεταφοράς του κ. ΣΑΜΕΤΗ, αλλά και τη δωρεάν μεταφορά από το ΚΤΕΛ Λιοσίων, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. ελπίζουμε να βοηθήσουμε τους φίλους μας όχι τόσο σε επίπεδο υλικό, αλλά σε στήριξη ανθρώπινη.

Με τις πιο θερμές μας ευχές να αποκατασταθεί γρήγορα αυτή η δύσκολη σημερινή κατάσταση και να επανέλθουν στην κανονικότητα.
Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους μας, που όπως πάντα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια με μεγάλη διάθεση.
Μακάρι να μη χρειάζεται ποτέ κανείς τη βοήθεια των συνανθρώπων τους, αλλά δυστυχώς όλοι μπορεί να βρεθούμε σε αυτή τη θέση κάποια στιγμή.

Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
Μαίρη Γκότση