Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή

Τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου μας, ευχαριστούμε για την ευγενική συμπαράσταση και στήριξη, τους φίλους του ΠΥΡΣΟΥ:......

Τον Dr. John Fourier, γιο του αείμνηστου δωρητή και ευεργέτη των Φιλιατρών, Χαράλαμπου Φουρναράκη, για την πολύτιμη οικονομική προσφορά του, στην ανακαίνιση του Φουρναράκειου Πνευματικού Κέντρου στις αρχές της νέας θητείας μας.

Την συμπολίτισσά μας και δικηγόρο κ. Κυριακή Αθανασοπούλου, για την ανιδιοτελή προσφορά και βοήθεια στις διαδικασίες για τα περιουσιακά στοιχεία του Συλλόγου μας στο Εθνικό Κτηματολόγιο και τη σημαντική συμμετοχή της για την τροποποίηση του καταστατικού μας, χωρίς προσωπική αμοιβή.

Τον πολιτικό μηχανικό κ. Παναγιώτη Ξύγκα, που εκτός από τη χωρίς αμοιβή βοήθεια για τα τοπογραφικά σχέδια των ακινήτων του Πυρσού για το κτηματολόγιο, μας προσέφερε την τεχνική του στήριξη και σε άλλες εργασίες.

Τον κ. Γιάννη Κοντόσθενο, επιχειρηματία, κάτοικο Γαργαλιάνων, για την οικονομική ενίσχυση στο Σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε επίσης και τους φίλους του Πυρσού για τα βιβλία που έχουν προσφέρει για τον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης μας.

Θα ήταν παράλειψη μας, να μην ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φίλους του Πυρσού, για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις που προλάβαμε να διοργανώσουμε κατά το πρώτο ήμισυ της θητείας μας. Λυπούμαστε που λόγω της πανδημίας δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε το έργο μας. Ελπίζουμε στη νέα θητεία του, το νέο Δ. Σ. να καταφέρει και να οργανώσει πολύ περισσότερες δράσεις.

Σας περιμένουμε στις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ. Σ. που θα γίνουν την Κυριακή στις 17 Οκτωβρίου στις 6μ.μ στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο.
Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Για το Δ. Σ.
Η πρόεδρος
Μαίρη Γκότση