Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Πρόταση - Πρόσκληση για συγκέντρωση βιβλίων για το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ως ένδειξη συμπαράστασης στο Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων, στην οδό Πειραιώς στην Αθήνα, καταδικάζουμε την απαράδεκτη και αποτρόπαιη πράξη της ληστείας των 8 χιλιάδων βιβλίων του και:

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους μαζικούς φορείς του Δήμου μας, πολιτιστικούς, .......
αθλητικούς, εμπορικούς, αγροτικούς και τους συμπολίτες μας, να προσφέρουμε όσα βιβλία μπορούμε ο καθένας, όχι κατ' ανάγκη καινούργια και να τα συγκεντρώσουμε σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα.

Για τα Φιλιατρά, διαθέτουμε το Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, ως χώρο συγκέντρωσης από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες λειτουργίας της Παιδικής Βιβλιοθήκης.
Με τη βοήθεια των μεταφορικών εταιρειών του Δήμου μας που είναι πάντα αρωγοί σε κάθε τέτοια δράση μας, -και τοπυς ευχαριστούμε- θα μεταφερθούν στο Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων στην Αθήνα και θα δώσουμε ΟΛΟΙ, ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, πολιτισμού και ανθρωπισμού.

Σας ευχαριστούμε.

Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
Μαίρη Γκότση