Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Η συμμετοχή του ΠΥΡΣΟΥ στο φημισμένο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Αλοννήσου.

Στο καταπράσινο υπέροχο και φιλόξενο νησί της ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ, και με μια μοναδικά οργανωμένη εκδήλωση για 22 συγκροτήματα, με χαρούμενους και ακούραστους εθελοντές, πάντα δίπλα μας για ενημέρωση και ξενάγηση, απολαμβάνουμε τις ομορφιές του και γευόμαστε Ελληνικό πολιτισμό και παράδοση.

Δεν είναι τυχαίο, που είναι πανελλήνια γνωστό το φεστιβάλ της .....

Αλοννήσου, γι’ αυτό και 800χορευτές και συνοδοί από όλες της γωνιές της Ελλάδας χαίρονται τις ομορφιές του νησιού την ημέρα και χορεύουν επί όλη τη νύχτα στη σκηνή, τους χορούς της πατρίδας τους και συνεχίζουν σε ένα ατελείωτο πάρτυ μέχρι το ξημέρωμα!!!

Το δικό μας χορευτικό, το χορευτικό του ΠΥΡΣΟΥ, το μοναδικό από όλη την Πελοπόννησο, παρουσιάστηκε τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, χόρεψε λεβέντικα τους χορούς της Μεσσηνίας και καταχειροκροτήθηκε, ξεσηκώνοντας όλους τους θεατές!!!
Φυσικά έχουν τη στήριξή του Δήμαρχου Αλοννήσου, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της ακτοπλοϊκής εταιρείας...και τους επιχειρηματίες του νησιού. Γιατί χωρίς συνεργασίες και αλληλεγγύη, τίποτα δεν μπορεί να έχει τόσο όμορφο αποτέλεσμα!!! ΜΠΡΑΒΟ στους χορευτές μας!!!

ΜΠΡΑΒΟ στη Νικολέτα και στον Κωσταντίνο, τους υπέροχους δασκάλους μας!!!
Και έπεται συνέχεια...

Φωτο Αλόννησος by Pirsos Filiatra on Scribd