Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Παρουσιάστηκε χθες το βιβλίο της κ. Μαγγανά "Ενα φύλλο που πέφτει" [ Video ]

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο το βράδυ στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, η προγραμματισμένη παρουσίαση του βιβλίου της ψυχαναλύτριας- ψυχοθεραπεύτριας Κατερίνας Μαγγανά, "Ένα Φύλλο που Πέφτει ".

Η εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογός μας, ήταν στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται τον Οκτώβριο, που είναι ο μήνας αφιερωμένος στον Καρκίνο, στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση του.
Η παρουσίαση του βιβλίου, έγινε με τη συμμετοχή του .....
γιατρού Χρήστου Σίνη, επίσημου εκπροσώπου στη Μεσσηνία της "ΦΛΟΓΑΣ" και της συμπολίτισσάς μας, Πόλυς Γιαννοπούλου, οι οποίοι με την ανάγνωση αποσπασμάτων του βιβλίου και με προσωπικές και τεκμηριωμένες απόψεις και θέσεις, μας καθήλωσαν, μας προβλημάτισαν και μας αφύπνισαν το ενδιαφέρον για την περίπλοκη και δύσκολη ζωή της πραγματικής ηρωίδας του βιβλίου, αλλά και την αισιόδοξη αντιμετώπιση της.

Η κεντρική ομιλήτρια, συγγραφέας και αξιόλογη ειδική επιστήμονας η κ. Κατερίνα Μαγγανά, μας ανέλυσε με τη δική της έμπειρη ματιά, την περιπέτεια της Κλειούς, της πρωταγωνίστριας του βιβλίου της και συζήτησε με τους ακροατές, που έθεσαν πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και απόψεις.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και μέλη του Πυρσού, που παραβρέθηκαν και συμμετείχαν σε μια τόσο όμορφη εκδήλωση μας.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης "Ασφάλειες Δημητρόπουλου" και το κατάστημα Σωτήρη Λύκου.
Και τέλος Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση τους στην πρόσκληση μας, την κ. Κατερίνα Μαγγανά, τον γιατρό μας κ. Χρήστο Σίνη και τη συμπολίτισσα μας Πόλυ Γιαννοπούλου.