Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Ενθουσίασε με τους χορούς του ο Πυρσός στην Καλαμάτα

Το Σάββατο στις 6 Αυγούστου και στο Πάρκο το ΟΣΕ Καλαμάτας, τα μέλη του χορευτικού του Συλλόγου μας, συμμετείχαν στο 1ο αντάμωμα των παραδοσιακών χορών, που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας!

Με τους υπέροχους χορούς τους και πολύ κέφι , εντυπωσίασαν το .....

κοινό του Φεστιβάλ και καταχειροκροτήθηκαν!!! Πραγματικά Ήταν εντυπωσιακοί όλοι τους και οι χοροί τους, αποτέλεσμα της πολύμηνης προσπάθειας που έκαναν οι ίδιοι και οι εξαιρετικοί δάσκαλοι μας Νικολέτα Καλογεροπούλου και Κωνσταντίνος Βειόπουλος που τους ευχαριστούμε θερμά!!!
Σε ένα όμορφο βράδυ παράδοσης και πολιτισμού, όλοι οι χορευτές των Συλλογών που συμμετείχαν, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους χορεύοντας χορούς της πατρίδας μας και χάρηκαν και τους Χαρήκαμε!!!

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Καλαμάτας και την ΦΑΡΙΣ για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τους και τα αναμνηστικά τους δώρα στον ΠΥΡΣΟ και ελπίζουμε σε μια συνεργασία με τον Σύλλογό μας, με στόχο πάντα τη συμβολή μας στην πολιτιστική ανάταση του τόπου μας!!!
Για Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πατήστε εδώ