Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

11 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση του Πυρσού στον Αη Γιώργη Φιλιατρών

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια εορτασμού των 200 χρόνων από το 1821, ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ" σε συνεργασία με τον Δήμο Τριφυλίας διοργανώνουμε, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ και στην πλατεία του Άη Γιώργη Φιλιατρών, την παράσταση σύγχρονου χορού του Αντώνη Λιβερόπουλου ATAVISM.

Η εκδήλωση αυτή είχε προγραμματιστεί να γίνει στον ίδιο χώρο στις 16 Αυγούστου, όπως σας είχαμε ενημερώσει, και αναβλήθηκε για λόγους συμπαράστασης στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, αλλά και λόγω των μέτρων στο νομό μας για την πανδημία του κορωνοϊού.
Θα θέλαμε να ..... ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές της παράστασης, που παρά τα προβλήματα που προέκυψαν με τις αναβολές συνέχισαν να εργάζονται για τη πραγματοποίηση της παράστασης.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον συμπολίτη μας Νίκο Αθανασόπουλο και τη STEGI ONASSIS, για την βοήθεια στην επικοινωνία. Σας περιμένουμε όλους να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας αυτή.