Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Η εκδρομή του ΠΥΡΣΟΥ στα χιονισμένα Καλάβρυτα

Όλοι μας βρίσκουμε δελεαστική την ιδέα, για ένα ταξιδάκι που και που!
Είναι ανανεωτικό, μας ξεκουράζει και μας δίνει μια καλή ευκαιρία, να γνωρίσουμε νέα μέρη, αξιοθέατα και πολιτισμούς.

Να αποκτήσουμε την προσωπική μας εμπειρία για τον προορισμό που θα επισκεφθούμε, να περάσουμε λίγες ώρες ή και ημέρες, με γνωστούς και φίλους και να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες αλλά και να εντρυφήσουμε στην ιστορία και την .....

παράδοση κάθε τόπου. Τελικά πιστεύουμε, ότι τα ταξίδια μας κάνουν ευτυχισμένους!

Κάπως έτσι και εμείς, ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών " Ο ΠΥΡΣΟΣ", αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια εξόρμηση στα "χιονισμένα Καλάβρυτα" την Κυριακή στις 19 Γενάρη, με τα μέλη και τους φίλους μας. Σε μια καταπληκτική διαδρομή διασχίζοντας την κεντρική Πελοπόννησο με τα μοναδικά ιστορικά και παραδοσιακά της, αξιοθέατα, μας μάγεψαν οι ομορφιές του προορισμού μας.

Το φανταστικό κατάμεστο χιονοδρομικό Κέντρο, με το εναέριο τελεφερίκ, τους μικρούς και μεγάλους σκιέρ, τα παιγνίδια στα χιόνια και γραφικό του καταφύγιο, δικαίωσε την επιλογή μας αφού όλοι οι φίλοι μας το απόλαυσαν με την καρδιά τους!

Με τη συγκινητική ξενάγηση στο Ιστορικό Μουσείο Ολοκαυτώματος και τα μαρτυρικά ντοκουμέντα και εκθέματα, την περιήγηση στα γραφικά, δρομάκια των Καλαβρύτων και την απόλαυση των παραδοσιακών προϊόντων τους, πραγματικά το διασκεδάσαμε και φάνηκε ότι τελικά το είχαμε ανάγκη αυτό το διάλειμμα!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και τα μέλη του ΠΥΡΣΟΥ, που συμμετείχαν στην εκδρομή μας αυτή, με τη πολύτιμη συνεισφορά και τη συνεργασία τους, που συνέβαλαν στην όμορφη ατμόσφαιρα που είχαμε!
Να ευχαριστήσουμε επίσης και τον οδηγό μας Γιώργο Νικολόπουλο που χάρις την μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα του είχαμε ένα ασφαλές και όμορφο ταξίδι!

Ελπίζουμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας και για άλλες τέτοιες εξορμήσεις αλλά και για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό