Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Τιμητική βράβευση του Πυρσού από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών

Την πολυετή και πολύμορφη προσφορά του Μορφωτικου Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ", στον πολιτισμό της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, τίμησε, στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του για τη νέα χρονιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, την Κυριακή στις 26 Ιανουαρίου, στο κέντρο "Φουρτουνη".

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το Δ. Σ του Πυρσου, και η πρόεδρος Μαίρη Γκοτση, παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Παρασκευα Παπασταθοπουλο. Στη σύντομη ομιλία της, αφού ευχαρίστησε το Δ. Σ για την απόφαση του αυτή, αναφέρθηκε στην πολύχρονη και δραστήρια πολιτιστική ιστορία του
Πυρσου, που ήταν πάντα ως σύλλογος, ανοιχτός σε κάθε δράση και μορφή έκφρασης πολιτών και φορέων, τόνισε την τεράστια δωρεά του αείμνηστου Χαράλαμπου Φουρναρακη, για το ...…

μοναδικό Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, το πρώτο σε όλη την περιοχή, που χωρίς αυτό δεν θα μπορούσε να λειτουργησει και ο Σύλλογος μας.

Επισήμανε την πολιτιστική στασιμότητα στην πόλης μας, που είναι σημείο των καιρών, και που όλοι μαζί σαν πολιτιστικοί φορείς και όχι μόνο, καλό θα είναι να ανασκουμπωθουμε και χωρίς ανταγωνισμό να της δώσουμε τη λάμψη και το επίπεδο που αξίζει στο παρελθόν και στην ιστορία της.

Τελειώνοντας έδωσε συγχαρητήρια στο Δ. Σ του Εμπορικού Συλλόγου για τις προσπάθειές του και ιδιαίτερα για την οργάνωση της AgroVision, που ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση και ανέδειξε τα Φιλιατρά σε όλη την Ελλάδα δήλωσε την αυτονόητη στήριξη του Πυρσου, και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.