Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Με εξαιρετική επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Πόλυς Γιαννοπούλου


Στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 23 Μαρτίου, η παρουσίαση του βιβλίου της Φιλιατρινιάς Πόλυς Γιαννοπούλου, "Η σκέψη μου... σ' εκείνον !".

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας και των φίλων μας ήταν συγκινητική και για εμάς αλλά και για την ίδια τη συγγραφέα που ήταν η πρώτη φορά που ήρθε στα Φιλιατρά μετά τη δύσκολη .....

περίοδο της ζωής της.

Σαν Πυρσός την ευχαριστούμε που αποδέχτηκε την πρόκλησή μας για να κάνει την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου της, στη γενέτειρα πόλη της.

Ευχαριστούμε και τους καλεσμένους μας ομιλητές, που όλοι τους δέχτηκαν με την καρδιά τους, να στηρίξουν αυτή μας την εκδήλωση. Το διευθυντή του Κέντρου Υγείας, τους συμπολίτες μας, γιατρό παθολόγο, Δημήτρη Σωτηρόπουλο, το γιατρό παθολόγο - Ογκολόγο Αλέξη Στριμπάκο, διευθυντή της Ογκολογικής Μονάδας του συγκροτήματος ΥΓΕΙΑ, το γνωστό μας διακεκριμένο συγγραφέα, Γρηγόρη Χαλιακόπουλο, αλλά και τις φιλολόγους Ματίνα Μιχαλακοπούλου και Μάγδα Γαραντζιώτη- Αθανασοπούλου, που πλαισίωσαν την παρουσίαση και την έκαναν τόσο εποικοδομητική και αξέχαστη. Ευχαριστούμε και τον καθένα από όσους ήταν μαζί μας εκείνη τη βραδιά.