Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Η σκέψη μου... σ' εκείνον ! Το βιβλίο της Πόλυς Γιαννοπούλου παρουσιάζεται στο Φουρναράκειο από το Μορφωτικό Σύλλογο Φιλιατρών "Ο Πυρσός"

Έχουμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, τη συμπολίτισσά μας Πόλυ Γιαννοπούλου, για την πρώτη παρουσίαση του νεοεκδοθέντος βιβλίου της "Η σκέψη μου... σ' εκείνον !" στη γενέτειρά πόλη της, τα Φιλιατρά.

Πρόκειται για ένα βιβλίο, βιωματικό, που έγραψε σε μια περίοδο δοκιμασίας, σε μια φάση δύσκολη για την ίδια και την οικογένειά της.
Είναι όμως και ένα βιβλίο που δίνει μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για πολλούς συνανθρώπους της.

Παράλληλα, φιλοξενούμε και τους συμπολίτες μας γιατρούς,που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο, παθολόγο και διευθυντή του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών και τον Αλέξη Στριμπάκο, παθολόγο ογκολόγο, και τους ευχαριστούμε πολύ που με τις επιστημονικές τους γνώσεις και με την ...…

εμπειρία τους θα συμβάλουν στην ενημέρωση όλων μας, για πρόληψη και τυχόν αποφυγή περιπετειών υγείας.

Ευχαριστούμε ακόμα, τις καθηγήτριες φιλολογίας, Ματίνα Μιχαλακοπούλου και Μάγδα Γαραντζιώτη για τη συμμετοχή τους στην ανάγνωση αποσπασμάτων του βιβλίου και το γνωστό συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλο,που θα είναι ο συντονιστής της εκδήλωσης.
Ευχαριστώντας ακόμα μια φορά την αγαπητή μας Πόλυ, σας καλούμε να πλαισιώσετε την εκδήλωση αυτή, και σας περιμένουμε με χαρά.

Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
Μαίρη Γκότση