Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοινωση του Πυρσού για την παράσταση "Ο Μπακαλόγατος"

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση στην κατάμεστη αίθουσα του Φουρναράκειου Πνευματικού Κέντρου και οι επτά παραστάσεις του Μπακαλόγατου, από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Φιλιατρών.

Το Δ.Σ. του "ΠΥΡΣΟΥ", θέλει να επαινέσει και να συγχαρεί τους γονείς και τους κηδεμόνες για την ενεργητικότητα και τη δράση τους, καθώς και για την σπουδαία παρουσία τους σε ένα αντικείμενο πρωτόγνωρο για αυτούς!!! Μία προσπάθεια, που εκτός από το πλήθος του κόσμου , που την απόλαυσε, έχει τελικό αποδέκτη τα παιδιά, δηλαδή το μέλλον της Πόλης και της Πατρίδας μας!!!

Ο "ΠΥΡΣΟΣ", έχει πάντα ανοιχτή την ........

αγκαλιά του για τέτοιου είδους εκφράσεις πολιτισμού και με μεγάλη μας χαρά, θα φιλοξενήσουμε ξανά, οτιδήποτε αντίστοιχο!

Τέλος, προς άρση κάθε αδιαφανούς φήμης, να σημειώσουμε, πως όπως συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο Δ.Σ.των Συλλόγων, ο "ΠΥΡΣΟΣ", αξίωσε να λάβει ένα ελάχιστο αντίτιμο, για την αντιμετώπιση των εξόδων της φιλοξενίας.