Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση για την παραίτηση του κ Διονύσιου Παπαγεωργίου

O Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών “Ο ΠΥΡΣΟΣ”, οφείλει, χωρίς να προτίθεται να αντιδικήσει, να αναλάβει την ευθύνη των λόγων του!

Αφού δηλώσει δημόσια την αποδοχή της παραίτησης του μέλους του Δ.Σ. του, Κου Διονυσίου Παπαγεωργίου, να ενημερώσει το κοινό, πως με βάση το καταστατικό του Συλλόγου, ο Κος Παπαγεωργίου, τίθεται αυτεπάγγελτα διεγραμμένος, καθώς απουσίαζε κατά συρροή τουλάχιστον τρεις ...……

φορές από τα Διοικητικά Συμβούλια, τακτικά και έκτακτα. Παρόλα αυτά, το Δ.Σ. , δεν θέλησε να διαγράψει το μέλος.
Επίσης, ο Κος Παπαγεωργίου, ο οποίος εξελέγη στις τελευταίες αρχαιρεσίες του Συλλόγου, από την πρώτη κι όλας συνεδρίαση, εξεδήλωσε το σκοπό της συμμετοχής του στο Δ.Σ. , ο οποίος δεν ήταν άλλος από αυτόν του Υπεύθυνου του χορευτικού τμήματος.
Το Δ.Σ. έκρινε, πως δεν υφίσταται λόγος ανάδειξης υπεύθυνου και πως αυτός ο ρόλος ανατίθεται στους δασκάλους, έκτοτε,ο Κος Παπαγεωργίου, συνήθως απουσίαζε από τα Συμβούλια αλλά και τις εκδηλώσεις του ΠΥΡΣΟΥ.
Ο ΠΥΡΣΟΣ , έχει να δηλώσει, πως όπου και αν ζητήθηκε η συνδρομή, η βοήθεια, η εκπροσώπηση ή η συμμετοχή του Κου Παπαγεωργίου, εκείνος, δεν ήταν απλώς απών, αλλά και αντιδραστικός των αποφάσεων του Δ.Σ.

Το κείμενο της παραίτησης του Κου Παπαγεωργίου άλλωστε, τον αυτοαναιρεί! Γιατί ενώ με βεβαιότητα χαρακτηρίζει τη στάση του ΠΥΡΣΟΥ απέναντι στο ΤΕΘ , στη συνέχεια δηλώνει πως ενημερωνόταν για τις αποφάσεις του Δ.Σ. από το διαδίκτυο.

Η δική μας άποψη είναι, πως ο Κος Παπαγεωργίου, θα έπρεπε να προφυλάσσει ίσως λίγο περισσότερο τον εαυτό του στις δημόσιες εκφράσεις και στις θέσεις του, ιδίως αν αυτές συγκλίνουν με τα οικονομικά συμφέροντά του, ίσως επειδή διατελεί αμοιβόμενος συνεργάτης του ΤΕΘ;;;

Για το Δ.Σ.

          Η Πρόεδρος                                                                                 Η Γραμματέας

        Μαρία Γκότση                                                                        Θεοδώρα Πανταζοπούλου