Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

ΕΜΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του ΠΥΡΣΟΥ, ότι οι προγραμματισμένες αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, δεν πραγματοποιήθηκαν χθες την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024, λόγω έλλειψης απαρτίας των ταμειακώς εντάξει μελών του.
Έτσι σύμφωνα με το καταστατικό μας, οι επόμενες αρχαιρεσίες θα επαναληφθούν την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 6.30 στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο.

Η Αίθουσα Κλιματίζεται

Καλούμε τα εγγεγραμμένα μέλη μας, αλλά και νέους φίλους συμπολίτες μας των ....
Φιλιατρών και των κοινοτήτων της πόλης μας, που επιθυμούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν, όχι μόνο με τη ψήφο τους αλλά και με τη στήριξή τους.
Ο ΠΥΡΣΟΣ στην 66χρονη ιστορία του, έχει προσφέρει τα μέγιστα στη διατήρηση της παράδοσης, των γραμμάτων και των τεχνών και την ανάπτυξη του πολιτισμού της πόλης μας και της περιοχής μας, τιμάει τη δωρεά του αείμνηστου ευεργέτη και συμπολίτη μας Χαράλαμπου Φουρναράκη, συνεχίζει το έργο των προηγούμενων μελών των εκάστοτε Δ.Σ. και φροντίζει τη συντήρηση του υπέροχου Φουρναράκειου, που θεωρούμε ότι είναι το σπίτι του πολιτισμού!

Μόνοι τους όμως, τα 11 μέλη του Δ.Σ, χωρίς τη δική σας συμμετοχή, την παρουσία, τη στήριξη, αλλά και τη βοήθεια τη δική σας, με φρέσκες ιδέες και προτάσεις δεν θα έχει επιτύχει όσο θα έπρεπε τους καταστατικούς στόχους του ΠΥΡΣΟΥ. Γι' αυτό ζητάμε να είσαστε όσοι περισσότεροι θέλετε και μπορείτε, δίπλα μας.
Φυσικά πρέπει να ευχαριστήσουμε και όσους φίλους και μέλη, μας έχουν στηρίξει με την παρουσία αλλά και με την οικονομική τους βοήθεια.
Σας περιμένουμε αυτήν την Κυριακή.
Σας ευχαριστούμε.

Από το Δ.Σ.