Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Τα μέλη του Δ.Σ του ΠΥΡΣΟΥ, ευχαριστούμε για την ανταπόκριση τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου μας, στην έκκληση που αναρτήσαμε για ενίσχυση των οικονομικών αναγκών του ΠΥΡΣΟΥ. Τόσο για τα πάγια έξοδα του Συλλόγου και της συντήρησης του Φουρναράκειου Πνευματικού Κέντρου, όσο για τις οικονομικές ανάγκες λειτουργίας της Δημόσιας Παιδικής βιβλιοθήκης, Παράρτημα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, που ο ΠΥΡΣΟΣ έχει δεσμευθεί και αναλάβει, στο κοινό σύμφωνο που έχουμε υπογράψει.

Γνωρίζοντας ότι θα έχουμε δυσκολίες και οικονομική επιβάρυνση, μετά την .....
επίσκεψη 2.300 παιδιών από το Νομό μας και όχι μόνο, από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις και από την πρωτοπορία της λειτουργίας της, πιστεύουμε ότι αξίζει το κόπο να κρατήσουμε αυτή την πηγή μάθησης και διαπαιδαγώγησης στην πόλη μας!

Με εσάς στο πλευρό μας , είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.
Σας ευχαριστούμε και πάλι και αναφέρουμε τους χορηγούς του Απριλίου, με σειρά ποσού ενίσχυσης.
Σε όλους τους χορηγούς, δίνονται αποδείξεις.

Ψιλόπουλος Αθανάσιος
Γκότση Κριλένια
Τσαφαράς Παναγιώτης
Κοροβίλας Αγγελής
Κίτσος Ανδρέας
Δημητρόπουλος Κώστας
Στυλιανός Δημήτριος
Μάνη Σπύρος
Μπαρμποπούλου Μαίρη του Διον.
Μανώλη Κατερίνα
Μανώλη Ντίντα
Γκότση Μαίρη
Κατσάμπουλα Έφη

Επίσης Όσοι φίλοι μπορούν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά μας για τη συνέχιση του έργου μας και την προώθηση του πολιτιστικού πολιτισμού στην πόλη μας και την περιοχή μας, με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να αποτανθούν σε μέλη του Δ.Σ

Ευχόμαστε σε όλους να περάσετε καλή Μεγάλη Εβδομάδα και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και χαρές!!!

Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
Μαίρη Γκότση