Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Χορεύοντας στο 15ο Φεστιβάλ της Χώρας Νεστόρεια 2023

Σε έναν καταπράσινο και ειδυλλιακό χώρο, στο Κεφαλόβρυσο της Χώρας, την Τρίτη στις 8 Αυγούστου το βράδυ, το χορευτικό του Συλλόγου μας, μας ταξίδεψε στις ξεχασμένες πατρίδες με χορούς και τραγούδια από τον Πόντο.

Με δύσκολους χορούς που ......

απαιτούν μεγάλη δεξιότητα και προετοιμασία αλλά και μεράκι, όλοι τους χόρεψαν υπέροχα, μας χάρισαν υπέροχες στιγμές και μας έκαναν ακόμα μια φορά περήφανους!
Ευχαριστούμε το δραστήριο και γνωστό για τις πολιτιστικές του ευαισθησίες και δράσεις, Λαογραφικό Πολιτιστικό Όμιλο Χώρας, τα μέλη του Δ.Σ και την ακούραστη πρόεδρό του Αγγελική Νικολοπούλου, για την ευγενική πρόσκληση συμμετοχής του Συλλόγου στο 15ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών τους και στα Νεστόρεια.

Τα Συγχαρητήρια μας στο Σύλλογό και το Δήμο Πύλου-Νέστορος για την άρτια διοργάνωση. Συγχαρητήρια στους Συλλόγους Μ.Ε.Σ.Κ και Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμάτας που συμμετείχαν αλλά και στα μέλη των χορευτικών τμημάτων της Χώρας και στους δασκάλους τους για τους όμορφους χορούς από διάφορα μέρη της πατρίδας μας!

Συγχαρητήρια τέλος και στα δικά μας παιδιά και στους δικούς μας δασκάλους, τη Νικολέτα και τον Κωσταντίνο που είναι πάντα πρόθυμοι να εκπροσωπήσουν επάξια τον Πυρσό, όπου καλούμαστε και μπορούμε να συμμετέχουμε, με μεράκι και αγάπη στην παράδοση και τον πολιτισμό!

Δείτε Φωτογραφίες και Video