Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Επιτυχημένη η αποκριάτικη βραδιά με τον Πυρσό

Το απόγευμα της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου, οι αίθουσες του Φουρναράκειου Πνευματικού Κέντρου, γέμισαν από τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους, που παραβρέθηκαν την αποκριάτικη εκδήλωση, που οργάνωσε ο Σύλλογος μας.

Σε ένα Φουρναράκειο, όμορφα αποκριάτικα διακοσμημένο, απολαύσαμε σε παραδοσιακούς χορούς Αποκριάς, τα μέλη των χορευτικών μας τμημάτων με τις όμορφες στολές τους, το χάρηκαν και τους χαρήκαμε και νιώσαμε ότι ...…

βρισκόμαστε σε ρυθμούς καρναβαλιού.

Με την ευγενική συμμετοχή των γονιών των μικρών παιδιών των χορευτών και των μελών του Δ. Σ, απολαύσαμε όλοι τον πλούσιο μπουφέ με γλυκίσματα και φαγητά, αναψυκτικά και κρασί και γλεντήσαμε όλοι μαζί στο πάρτυ που ακολούθησε.

Ευχαριστούμε τους προέδρους των φίλων Συλλόγων που παραβρέθηκαν, τον πρόεδρο του Ομίλου δράσεων και Πολιτισμού, κ. Νίκο Κούρδογλου, τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου κ. Βασίλη Αθανασόπουλο, την πρόεδρο του Συλλόγου Φιλοπρόοδων κ. Βιβή Παντελάκη και την πρόεδρο του Λαογραφικού και πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας κ. Αγγελική Νικολοπούλου, όπως και όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους.

Χρόνια πολλά και του χρόνου!

Συνημμένα θα βρείτε άλμπουμ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό