Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Ευχαριστήριο Μηνυμα από το Διοικητικό Συμβούλιο

Ευχαριστούμε θερμά! το πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΠΥΡΣΟΥ, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.
Ήταν για εμάς, μια βραδυά ικανοποίησης και υπερηφάνειας, μια βραδυά "επανεκκίνησης"-θα λέγαμε-, αφού κατάφεραν να ξεπεραστούν τεχνικής φύσης εμπόδια, που κρατούσαν την δράση του Συλλόγου μας μακριά σας.
Ήρθε ο καιρός για όλους μας θεωρούμε, να ......

επαναπροσδιοριστούμε, να ενωθούμε, να προάγουμε το ήθος, την δυναμική και τον πολιτισμό που ανέκαθεν χαρακτήριζαν την Πόλη μας!
Ήρθε ο καιρός, να στρέψουμε την δυναμική μας στο "δέντρο", με απώτερο στόχο να λάμψει ξανά το "δάσος"!
Ήμασταν άριστοι! Έχουμε δοκιμαστεί σε αυτό! Εξακολουθούμε να αριστεύουμε σε ατομικό επίπεδο, σε κάθε κλάδο ή τομέα αφορά η ενανσχόληση των ατόμων-μονάδων!
Ήρθε ο καιρός, να αποθέσουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και προπάντων την αγάπη μας, στην Πόλη μας, στην Περιοχή μας, στην Πατρίδα μας, στον Κόσμο!!!
Έτσι οι ζωές όλων μας θα δεθούν συναισθηματικά επενδεδυμένες, πνευματικά ισχυρές και ψυχικά ικανοποιημένες!
Αυτές οι αρχές χαρακτηρίζουν το προσωνύμιο του Συλλόγου μας "Μορφωτικός", αυτές οι δράσεις συνεργασίας προάγουν επίπεδα, κοινωνίες , πόλεις!!!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα , όλους τους φίλους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και ειδικά τις "ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ" για την προσφορά του δώρου, που κέρδισε το φλουρί της πίτας.