Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ" με επίσκεψη στην Αθήνα , στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Το Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ" , στα πλαίσια των εκδηλώσεων που έχει ανακοινώσει στο κάλεσμά του στα μέλη και τους φίλους του, διοργανώνει στις 21 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή, επίσκεψη στην Αθήνα , στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ωνάσειου Πνευματικού Ιδρύματος, για την παρακολούθηση του νέου έργου του Δημήτρη Παπαϊωάννου, αφιερωμένο στη χοροθεατρική ομάδα της Πίνα Μπάους, το έργο << New Piece I >> που παρουσιάζει , ο γνωστός σε ...…

όλους, διοργανωτής των τελετών έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2014, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 12 Μαϊου 2018 στο ΄Αμστερνταμ και θα παρουσιαστεί στην κεντρική σκηνή της Στέγης ,στο Λονδίνο και στο Πρίσι μέχρι τον Ιούλιο του 2019.

Ο Έλληνας χορογράφος είναι ο πρώτος δημιουργός που κλήθηκε από το Tanztheater του Βούπερταλ, στη χοροθεατρική ομάδα της Πίνα Μπάους, μετά το θάνατο της σπουδαίας χορογράφου, ώστε να δημιουργήσει νέο έργο πλήρους διάρκειας για την 44η καλλιτεχνική σεζόν.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είχε δηλώσει ενθουσιασμένος. << Η ζωή με έχει οδηγήσει μέχρι εδώ και με τιμά να συνεργάζομαι με καλλιτέχνες που όταν ήμουν 20 χρόνων με έκαναν να δακρύζω . Καλλιτέχνες που ακολουθώ όλη μου τη ζωή . Η πρώτη γεύση που είχα από αριστούργημα ήταν έργο της Πίνα Μπάους. Η ζωή μου έκτοτε άλλαξε για πάντα >>.

Το << New Piece I >> είναι μια συμπαραγωγή της Στέγης με το Theatre de la Ville / La Villette στο Παρίσι,
το Sadler's Wells του Λονδίνου και το Holland Festival στο ΄Αμστερνταμ.

Πιστεύουμε ότι θα είναι μια μοναδική παράσταση που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Η επίσκεψη στη θεατρική παράσταση αυτή, θα γίνει με λεωφορείο που θα ξεκινήσει από το Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο στις 13.00 και η επιστροφή θα γίνει μετά το τέλος της παράστασης.
Η τιμή του εισιτηρίου και της μετακίνησης είναι 45€ .
Μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου μας και τηλεφωνικά στη γραμματέα μας κ. Δώρα Πανταζοπούλου στα τηλέφωνα : 27610 32038 και 6979200265 .


Ευχαριστούμε

Με εκτίμηση

Από το Δ.Σ