Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστοχώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ". Για Επικοινωνία με τον Σύλλογο επιλέξτε την καρτέλα "Επικοινωνία"

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση από το Δ.Σ. του Πυρσού

Σήμερα, Σάββατο 14 Μαϊου 2016 και ώρα 8.30 μ. μ., στα γραφεία του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών « Ο ΠΥΡΣΟΣ » και μετά από πρόσκληση του προέδρου κ. Νίκου Αντωναρόπουλου, συγκεντρωθήκαμε όλα τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου με τα παρακάτω θέμα : « Αποδοχή δωρεάς αντί στεφάνων στη μνήμη του αείμνηστου πρώην προέδρου του « ΠΥΡΣΟΥ » δικηγόρου Κωνσταντίνου Τσούτσια.

Μετά την ενημέρωση των μελών από τον πρόεδρο για ......

τις δωρεές που έγιναν στο Σύλλογό μας από τους φίλους, συνεργάτες και συγγενείς στη μνήμη του αείμνηστου Κωνσταντίνου Τσούτσια, αντί στεφάνων
ομόφωνα αποφασίσαμε

• Να ευχαριστήσουμε την οικογένειά του για την απόφασή τους αυτή να στηρίξουν τα οικονομικά του Συλλόγου, που ο άνθρωπός τους – που πρόωρα βίωσαν την απώλεια του – υπηρέτησε και πρόσφερε επί χρόνια ως πρόεδρος του Δ.Σ.

• Να ευχαριστήσουμε τους φίλους, τους συνεργάτες και τους συγγενείς, που έδωσαν συνολικά το ποσό των 1160 €, αντί στεφάνων, στο ταμείο του Συλλόγου μας, σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας.

• Να δημοσιευτεί η απόφαση αυτή του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του Δήμου μας.